Fitness voor jong en oud bij Sportschool van der Velde

Wist je dat de jongste leerling bij ons 3 maanden is? Dat de oudste leerling bij ons 80 jaar is? Bij Sportschool van der Velde zijn alle leeftijden van harte welkom!

Jeugd

Voor kinderen die net wat meer zorg nodig hebben of voor wie bewegen niet iets natuurlijks is, heeft Sportschool van der Velde de KIDZ training. Twee keer per week een leuke speelse training waarbij plezier in bewegen voorop staat. Of je nu wat overgewicht hebt, gepest wordt of het wat moeilijker vindt om te communiceren, in deze groep voel je je thuis! Voor kinderen van 9 tot 14 jaar. 

Daarnaast is de vrijdagavond Tieneravond! De hele sportschool is dan bevolkt met tieners die sporten, spelen en lol maken. Je mag (waarschijnlijk) nog niet uitgaan, maar dit is echt the next best thing! Elke vrijdag van 19.30 - 20.30 uur, vanaf 12 jaar.

Senioren

Voor ouderen kan het extra leuk en gezellig zijn om met leeftijdsgenoten te sporten. Op verschillende momenten in de week kunt u bij ons terecht voor groepstrainingen. Op woensdagochtend tussen 10 en 12 uur, donderdagochtend van 10 tot 11:30 uur en zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. 

Kom het zelf ervaren!

Vul hieronder je naam, email en telefoonnummer in. En natuurlijk in welke les je geïnteresseerd bent! Klik daarna op 'verzenden' en wij bellen je binnen 1 werkdag voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 • Zomerrooster 2019

  Zomerrooster 2019

  Van 22 juli t/m 31 augustus (week 30 t/m 35) hebben we een aangepast rooster. Voor de groepslessen en de fitness, kijk ...

  Lees meer
 • Zomerkaart

  Zomerkaart

  3 maanden onbeperkt je buikspieren trainen en meer... met de zomerkaart!

  Lees meer
Meer nieuws