Fitness voor jong en oud bij Sportschool van der Velde

Wist je dat de jongste leerling bij ons 3 maanden is? Dat de oudste leerling bij ons 80 jaar is? Bij Sportschool van der Velde zijn alle leeftijden van harte welkom!

Jeugd

Vrijdagavond is de Tieneravond! De hele sportschool is dan bevolkt met tieners die sporten, spelen en lol maken. Je mag (waarschijnlijk) nog niet uitgaan, maar dit is echt the next best thing! Elke vrijdag van 19.30 - 20.30 uur, vanaf 12 jaar.

Voor kinderen die net wat meer aandacht nodig hebben of voor wie bewegen niet iets natuurlijks is, heeft Sportschool van der Velde KIDS PLAY en TIENERS MOVE.  Twee keer per week is er een leuke speelse training waarbij plezier in bewegen en samenwerken voorop staat. Of je nu wat overgewicht hebt, gepest wordt of het wat moeilijker vindt om te communiceren, in deze groep voel je je thuis! 

KIDS PLAY voor kinderen van 6-8 jaar en  9-12 jaar.
TIENERS MOVE voor tieners van 13-16 jaar.
De begeleiding van deze activiteiten wordt verzorgt door STAGE02.

Senioren

Voor ouderen kan het extra leuk en gezellig zijn om met leeftijdsgenoten te sporten. Op verschillende momenten in de week kunt u bij ons terecht voor groepstrainingen. Op donderdagochtend van 10:15 tot 11:15 uur en zaterdagochtend van 09:30 tot 10:30 uur. 

Kom het zelf ervaren!

Vul hieronder je naam, email en telefoonnummer in. En natuurlijk in welke les je geïnteresseerd bent! Klik daarna op 'verzenden' en wij bellen je binnen 1 werkdag voor een persoonlijke kennismaking.

 • * velden zijn verplicht.

 • Dagelijks outdoor trainingen

  Dagelijks outdoor trainingen

  We hebben nu elke dag Outdoor trainingen! Reserveer snel een plekje.  

  Lees meer
 • Corona Lockdown, Workouts

  Corona Lockdown, Workouts

  Klik hier voor Judo Special Klik hier voor online Workout #1 Klik hier voor online Workout #2 Klik hier voor online Workout...

  Lees meer
Meer nieuws