• personal-training

Met Personal Training behaal je nóg meer resultaat!

Een Personal Trainer helpt je niet alleen met het sporten, maar ook met het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl.  Met deskundigheid op het gebied van beweging, voeding en ontspanning helpt Sportschool van der Velde jou fit te worden en te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij je doel op een gezonde manier bereikt.  


Vier trainers, elk met hun eigen expertise

Bij Sportschool van der Velde werken vier verschillende Personal Trainers. Of je nu wil re-integreren na een burn-out, een toelatingstest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar! 

Marijn: "Fit worden na je zwangerschap, bij werkstress, een slechte conditie, ziekte of bij herstel van (langdurige) fysieke klachten. Marijn helpt je graag fysiek en mentaal vooruit."  
Mark: "Personal Training bij Mark betekent net even anders trainen. Misschien met tegenzin beginnen maar lachend en enthousiast thuis komen. Old school oefeningen die jij leuk vind, die jouw passen en energie geven en jouw doel realiseren."  
Marian: "Trainen tot het uiterste maar het mag wel leuk zijn! Kijkend naar de mogelijkheden van de klant, hard werken aan conditie kracht. Samen gaan we minimaal tot de max!"  
Leneke: "Als Personal Yoga Trainer ben ik gespecialiseerd in Yoga en Kanker. Het kan zijn dat je (tijdelijk) te ziek of te zwak bent om naar Yoga te gaan. Wil je toch naast je reguliere behandeling leren wat je zelf kan doen? Dan kom ik bij je langs. Ik help je met ontspannen, hoe om te gaan met pijn en leer je zachte oefeningen die bijdragen aan je herstel."  


Meer informatie over Personal Training?

Of je nu wil reïntegreren na een burn out, een toelatingtest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar! Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 

Nieuws

 • Judo-Kamp-2017

  Wie wil, kan en durft dit aan?   Wie   &nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Meer resultaat met PT

  Tijd om nu écht je doelstellingen te halen. Start met Personal Training.

  Lees meer
 • Yoga

  Probeer de Yoga lessen

  Kom tot rust. Kom tot jezelf. Doe mee met de Yoga lessen bij Sportschool van der Velde.

  Lees meer
 • Judo

  Maak kennis met Judo

  Judo in Veenendaal doe je bij van der Velde. Vraag een gratis proefles aan. Ook voor volwassenen.

  Lees meer