Personal Training bij Sportschool van der Velde

Ben jij al een tijdje bezig met fitness, maar wil je nóg meer resultaat? Of begin je net en wil je je helemaal inzetten voor een sportievere en gezondere leefstijl? Misschien is Personal Training wel wat voor jou! Een Personal Trainer helpt je namelijk niet alleen met het sporten, maar ook met het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl. Met deskundigheid op het gebied van beweging, voeding en ontspanning helpt Sportschool van der Velde jou fit te worden en te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel op een gezonde manier bereikt!

Bij Sportschool van der Velde werken vier verschillende Personal Trainers. Of je nu wil re-integreren na een burn-out, een toelatingstest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar! Klik hier voor meer informatie over de verschillende expertises van onze PT'ers.

Meer informatie over Personal Training?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op!

{formulier-5}

 • Zomerrooster 2019

  Zomerrooster 2019

  Van 22 juli t/m 31 augustus (week 30 t/m 35) hebben we een aangepast rooster. Voor de groepslessen en de fitness, kijk ...

  Lees meer
 • Zomerkaart

  Zomerkaart

  3 maanden onbeperkt je buikspieren trainen en meer... met de zomerkaart!

  Lees meer
Meer nieuws