Personal Training bij Sportschool van der Velde

Ben jij al een tijdje bezig met fitness, maar wil je nóg meer resultaat? Of begin je net en wil je je helemaal inzetten voor een sportievere en gezondere leefstijl? Misschien is Personal Training wel wat voor jou! 

Een Personal Trainer helpt je namelijk niet alleen met het sporten, maar ook met het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl. Met deskundigheid op het gebied van beweging, voeding, ontspanning en gedragsverandering helpt Sportschool van der Velde jou fit te worden en te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel op een gezonde manier bereikt!

Bij Sportschool van der Velde werken verschillende Personal Trainers in de Personal Training Studio van STAGE02. Deze studio vind je bij ons op onze tweede verdieping.

Of je nu wil fit wil worden na een burn-out of blessure, een toelatingstest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar!
 

Meer informatie over Personal Training?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 • Voorjaarsvakantie 2020

  Voorjaarsvakantie 2020

  Heerlijk, voorjaarsvakantie! En we sporten gewoon lekker door. Met uitzondering van alle jeugdlessen en...   Maandag  ...

  Lees meer
 • Tijdschema Vaantjestoernooi zaterdag 1 februari 2020

  Tijdschema Vaantjestoernooi zaterdag 1 februari 2020

  De inschrijving is gesloten.... 12:00 - 13:00 Judoka's geboren in 2014 / 2013 / 2012  13:00 - 14:00 Judoka'...

  Lees meer
Meer nieuws