Personal Training bij Sportschool van der Velde

Ben jij al een tijdje bezig met fitness, maar wil je nóg meer resultaat? Of begin je net en wil je je helemaal inzetten voor een sportievere en gezondere leefstijl? Misschien is Personal Training wel wat voor jou! Een Personal Trainer helpt je namelijk niet alleen met het sporten, maar ook met het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl. Met deskundigheid op het gebied van beweging, voeding en ontspanning helpt Sportschool van der Velde jou fit te worden en te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel op een gezonde manier bereikt!

Bij Sportschool van der Velde werken vier verschillende Personal Trainers. Of je nu wil re-integreren na een burn-out, een toelatingstest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar! Klik hier voor meer informatie over de verschillende expertises van onze PT'ers.

Meer informatie over Personal Training?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 • Tijdsschema Vaantjestoernooi zaterdag 10 november 2018

  Tijdsschema Vaantjestoernooi zaterdag 10 november 2018

  12:00 - 13:00 Judoka's geboren in 2012 / 2013 / 2014 13:00 - 14:00 Judoka's geboren in 2010 / 2...

  Lees meer
 • Blog van onze huisdiëtist

  Blog van onze huisdiëtist

  Gezond eten? Ik weet heus wel wat gezond is. Als je kijkt naar gezond eten, dan weet je inderdaad wel wat gezond is. Toch worde...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.