Personal Training bij Sportschool van der Velde

Ben jij al een tijdje bezig met fitness, maar wil je nóg meer resultaat? Of begin je net en wil je je helemaal inzetten voor een sportievere en gezondere leefstijl? Misschien is Personal Training wel wat voor jou! Een Personal Trainer helpt je namelijk niet alleen met het sporten, maar ook met het creëren van een nieuwe gezonde leefstijl. Met deskundigheid op het gebied van beweging, voeding en ontspanning helpt Sportschool van der Velde jou fit te worden en te blijven. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doel op een gezonde manier bereikt!

Bij Sportschool van der Velde werken vier verschillende Personal Trainers. Of je nu wil re-integreren na een burn-out, een toelatingstest moet doen of chronisch gebrek aan discipline hebt, zij staan voor je klaar! Klik hier voor meer informatie over de verschillende expertises van onze PT'ers.

Meer informatie over Personal Training?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over Personal Training. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met je op!

 • * velden zijn verplicht.

 • Tijdschema Vaantjes Toernooi Zaterdag 3 februari 2018

  Tijdschema Vaantjes Toernooi Zaterdag 3 februari 2018

  Tijdschema Vaantjes Toernooi 12:00 - 13:00  Judoka's geboren 2012 / 2011 / 2010   EN Noortje...

  Lees meer
 • Inschrijving 11e vaantjes toernooi

  Inschrijving 11e vaantjes toernooi

  Alle judoka's kunnen zich weer inschrijven voor alweer het 11e vaantjes toernooi. Zaterdag  3 februari 2018 Elke keer wann...

  Lees meer
Meer nieuws