Start met yoga in Veenendaal

Yoga Centrum Veenendaal is onderdeel van Sportschool van der Velde. De lessen worden verzorgd door onze Yoga docenten: Mar van der Velde, Gisela Schadel en Leneke van der Velde. Wij bieden een proefmaand waarin je rustig uit kan proberen welke les het best bij jou past. Een prachtig begin van je weekend of een fijne break in je week.

Breed aanbod van Yoga-lessen: van Mindful tot Power Yoga
 

De meeste Yoga lessen bij Yoga Centrum Veenendaal zijn gericht op ‘slowing-down’. Denk hierbij aan ademen, ontspannen en genieten van de ervaring(en) in je lijf. We noemen de lessen ook wel Mindful Yoga. Maar ook voor de fysiekere variant, Power Yoga, kan je bij ons goed terecht.
 

Een hele bijzondere vorm van yoga is Aerial Yoga. Gedragen en gesteund door het doek, de hangmat, word je uitgedaagd en is het heerlijk ontspannen. Deze vorm wordt in cursus verband gegeven.

Altijd een passende les voor jou; ervaar het zelf!

Neem contact met me op zodat we samen kunnen kijken welke vorm het best bij jou past. De proefmaand is mooie manier om Yoga te ervaren. Geef je hieronder op en we bellen je binnen 1 werkdag.

 • * velden zijn verplicht.

 

Yoga vormt je lijf: je wordt soepeler en vitaler en dat komt de gezondheid zeer ten goede. Er zijn geen beginners of gevorderden klassen. Onze lessen bestaan uit simpele basis houdingen die helpen om spanningen los te laten en je even uit de hectiek van het leven terug te trekken om weer te zien wat werkelijk van belang is voor jou. Het gaat nooit om de perfecte houding, het gaat om met aandacht aanwezig zijn en te genieten van het moment. Klik voor meer informatie over Yoga bij Sportschool Van der Velde.

 

 

 

Nieuws

 • Judo-Kamp-2017

  Wie wil, kan en durft dit aan?   Wie   &nbs...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Personal Training

  Meer resultaat met PT

  Tijd om nu écht je doelstellingen te halen. Start met Personal Training.

  Lees meer
 • Yoga

  Probeer de Yoga lessen

  Kom tot rust. Kom tot jezelf. Doe mee met de Yoga lessen bij Sportschool van der Velde.

  Lees meer
 • Judo

  Maak kennis met Judo

  Judo in Veenendaal doe je bij van der Velde. Vraag een gratis proefles aan. Ook voor volwassenen.

  Lees meer