Disclaimer

Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurt is: Sportschool van der Velde belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

 • We bellen je voor meer informatie
 • Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
 • Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij Sportschool van der Velde

Daarna helpen we je te starten met sporten

Sporten bij Sportschool van der Velde is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van Sportschool van der Velde staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Op de website vind je een aantal ervaringen van leden van Sportschool van der Velde. Afvallen ging bij hen via het trainen bij Sportschool van der Velde en de verschillende vormen van fitness die Sportschool van der Velde aanbiedt. 

Sportschool van der Velde doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van Sportschool van der Velde dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Telefoon: 0318 - 510 485
Email: info@vanderveldesport.nl

 • Zomerrooster 2018

  Zomerrooster 2018

    Van 16 juli t/m 25 augustus (week 29 t/m 34) hebben we een aangepast rooster. Voor de groepslessen en de fitness, kijk hier....

  Lees meer
 • Judo Clubkampioenschappen 2018

  Judo Clubkampioenschappen 2018

  Zaterdag 16 juni zijn er de Judo Club Kampioenschappen 2018... Op deze dag kan je kampioen worden van Sportschool v...

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.